Η νεραϊδούλα της Εμμέλειας

- αναλυτικές πληροφορίες για οποιοδήποτε αντικείμενο σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας craftroom.gr


Η μικρή Εμμέλεια βαπτίστηκε στις 3 Ιουνίου, την ημερομηνία γενεθλίων της μεγάλης της αδερφούλας! Έτσι η βάπτιση έγινε ένα μεγάλο πάρτι, όπου η Εμμέλεια γιόρτασε το καινούριο της όνομα (και τα πρώτα της γενέθλια που ήταν πριν από μερικές μέρες) και η Ίριδα τα έβδομα γενέθλιά της.

Μια νεράιδα με το ραβδάκι της μάγεψε τα πάντα και δημιούργησε ένα παραμυθένιο σκηνικό με φούξια λουλούδια, χρυσά αστεράκια και ασπρόμαυρα ριγέ διακοσμητικά αντικείμενα.


Σε συνεργασία με τη νονά της Εμμέλειας σχεδιάσαμε ένα σετ βάπτισης διακοσμημένο με τo αρχικό της γράμμα και χρυσά αστεράκια ενώ η ροζ νεραϊδούλα στόλισε το κουτί των μαρτυρικών. Η νονά φόρεσε μια λευκή ποδιά την ώρα της μεγάλης βουτιάς της Εμμέλειας στην κολυμπήθρα που ήταν διακοσμημένη με υφασμάτινους φιόγκους και αστεράκια.

Μια ποικιλία από γλυκάκια περίμενε τους καλεσμένους στο τραπέζι των ευχών, ενώ η Εμμέλεια δεν έχασε την ευκαιρία να βουτήξει κυριολεκτικά μέσα σε αυτό!


Εκτός από το βιβλίο ευχών της Εμμέλειας, στο τραπέζι υπήρχαν και δύο άλμπουμ, ένα για κάθε παιδί, με φωτογραφίες από τη γέννησή τους έως πρόσφατα.

Οι μπομπονιέρες δόθηκαν στο τραπέζι και ήταν τοποθετημένες στη θέση κάθε καλεσμένου. Ήταν φάκελοι με φερμουάρ για τις κυρίες και πουγκιά για τους κυρίους.

Υπήρχε επίσης ένα αναμνηστικό δώρο ανά οικογένεια, μέσα σε κουτί με ονομαστικό καρτελάκι.

Από τα τραπέζια του φαγητού δεν έλειπε φυσικά η διακόσμηση, με φούξια λουλούδια σε ασπρομαυρα ριγέ κασπώ που είχαν πάνω εκτυπωμένο το όνομα του παιδιού και στικ με ξύλινο αστεράκι glitter. Στη θέση κάθε καλεσμένου υπήρχαν επίσης ευχαριστήρια καρτελάκια.


Τα παιδάκια κάθισαν όλα μαζί σε ξεχωριστά τραπέζια, όπου τα περίμεναν πολλές εκπλήξεις. Οι παιδικές μπομπονιέρες ήταν μολυβοθήκες με ξυλομπογιές μαζί με μπλοκ ζωγραφικής με τη νεραϊδούλα της Εμμέλειας για να περάσουν την ώρα τους ζωγραφίζοντας. Για κάθε παιδί υπήρχε επίσης ένα μπουκαλάκι μπουρμπουλήθρες και ένα αναμνηστικό καπελάκι με χρυσή ή μαύρη εκτύπωση. Στα τραπέζια των μικρών τα διακοσμητικά κασπώ δεν είχαν αστεράκι glitter, αλλά το νούμερο 7, αφού ταυτόχρονα με τη βάπτιση γιορτάζονταν και τα έβδομα γενέθλια της Ίριδας.

Να και οι τούρτες γενεθλίων της Ίριδας και της Εμμέλειας! Γιατί πάρτι χωρίς κεράκια δε γίνεται...